Betsele IF på nya höjder

Var Tannbergsskolans tak som gällde för oss rödvita krigare under måndagskvällen.

Skotta grus från en stor yta uppe på taket var uppdraget och höll på från 18:00 till strax efter 22:00.

Gick riktigt bra faktiskt när så många dök upp, var en del ton grus som skulle iväg, men vi lyckades till slut efter ett väl utfört arbete!

Var härlig stämning när vi sopat rent och var klara, kändes jävligt nice! Tog ju trots allt fyra timmar så det var riktig glädje bland oss i laget när det äntligen var färdigt!

Var många fina insatser på taket...

Allan gick på som en stridsvagn hela kvällen, spexade, skrek och jobbade som tusan. En och annan vacker sång kunde också dyka upp! Han ser verkligen till att humöret hålls uppe hela tiden såna här kvällar vilket är kanon...

...Kim han var som en duracell kanin. Jobbade konstant hela tiden. När ingen fanns i närheten och hjälpte honom skotta, ja då fyllde han helt enkelt själv skottkärran full och gick iväg och tömde den!

...Bröderna Knut´n (helt otroligt nog var dem ju där för det första) höll också ångan uppe. Misbah blev någon slags chef på hur vi skulle lägga upp det hela. Hans insats som "styra-grus-ledare" får kanske tas med som en positiv punkt i hans CV framöver...Moutte i sin tur slet också han som en björn från början till slut. Och tänka sig, han gnällde typ inte en enda gång! ;-)

...Mark jobbade på hela tiden han också. Fanns ju de som försökte med lite småpauser här och där, men inte han inte!

...Jonasson försökte främst att undvika de gröna skottkärrorna. De var tydligen mycket tyngre styra än de andra när de var fullproppade med grus sade han.

...Isse och Hussein körde musik i öronen hela kvällen. Var lite svårt få kontakt med dem emellanåt. Men Hussein som sagt att han skulle åka iväg hem tidigare tyckte det åtminstone var så roligt så han ordnade med egen skjuts i stället för att ta bussen och så stannade han hela kvällen ;-)

Bland mycket annat.

Vi övriga slet i varje fall också på bra hela kvällen! Blev en perfekt träning för oss alla det där. Bra jobbat allihopa!

Närmast blir det träning på Ågläntan med start 19:00 på onsdag. Samma inställning då så blir det riktigt skoj!

Vi ses!

/Spante

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0